En hyldest til foråret: Hvide asparges med spegeskinke og Jacobsen Forårsbryg

Den øltimative guide: Du har valgt øllen. Hvad skal du så spise til? 

Hjemmelavede sprøde flæskesvær – med en lækker malt-mayo til. Findes der noget bedre?

Prøv noget nyt: Lav sprøde gourge og sæt en forfriskende øl med smag af humle til

Få smag og mørhed frem: Sådan mørner du kød med øl

Øl til dessert, sushi eller frokostbordet? Sådan matcher du den perfekte øl til maden

Bring sødme, bitterhed, fylde og kompleksitet frem i madlavningen med øl

To mænd finder muslinger i Københavns havn og øldamper dem

Luft din grill: Grillet rib-eye med alt det, der får dit mundvand til at løbe

To mænd laver verdens nemmeste ret: Omelet – med hamp og gode øl

Tilbered lækre crabcakes med chillimayo og imponér dine gæster

To mænd tager på stranden og spiser fisk med strandurter

To mænd griller en særdeles velsmagende bøf med ramsløg 

Sprøde (og nemme) rodfrugtchips med blød, behagelig rygeostcreme

Prøv som forret: Skorzonérødder med røget laks og en forfriskende øl

To mænd tilbereder mad med øl og honning fra bybierne på Københavns tage

Lune ostesnacks: Lækre börek med rosmarin og en afkølet Jacobsen Saaz Blonde til

Kulinarisk og let på én gang: Vietnamruller med søkogte rejer og soya

To mænd tilbereder mørbrad med brombær og drikker Jacobsen Pale Ale

To mænd tilbereder og griller Danmarks bedste råvare: Hummer

Extra godt klassisk frokostbord – med kærlige fornyelser og en oplagt pilsner

Til de modige: Pumpernickel med blåost og syltede figner

To mænd tilbereder friske asparges og hollandaise

Løgtærte med pata negra-skinke er en nem snack, når du får gæster

To nye, eksklusive øl forbinder gastronomi og videnskab med bryggerkunst

Perfetk snack til din øl: Ølmandler

Let og sommerlig ret: Asparges, fjordrejer og syrnet fløde 

Giv dit smørrebrød lidt ekstra: Smørrebrød med kalv, ramsløgmayo og syltede rødløg.

Ide til frokost bordet: Confiteret æggeblomme, blåskimmel og kålskud

Få her opskriften på Ribeye med salsa borracha og tortillas. 

Grillet gris med romesco og grillede løg

Skal der lam på bordet? Få her opskriften på lækker lammerack med chimichurri 

Snack eller forret? Prøv ølgravad ørred med cremefraiche 

Lækkert tilbehør til øllen: Ristede brødhapser med syltede løg og ost 

Giv din hotdog et twist: Hotdogs med Banh Mi-fyld.

Forrygende flæskestegssandwich med blommer og kål. Servér med Jacobsen Original Dark Lager

Lækre ølkartofler, perfekt tilbehør til mange madretter.

Er du til simremad? Prøv denne fortolkning af den klassiske franske daube med brown ale.

Pift Labskovsen op med noget kalvekød: Kalvelabskovs.

Opskrift på møre Svinekæber med Blommer og kejserhatte.

Er du i humør til en anderledes cocktail? Så prøv en black velvet

Skal der fisk på menuen i aften? Prøv denne ret med havkat og lækker risotto

Skal i også have dessert? svaret er ja! Prøv denne "Øllebrød" med chokoladeis, brombær og nøddetuille.