Øl til mad: Asparges, fjordrejer og syrnet fløde

Få her opskriften på smagfulde hvide asparges med fjordrejer og syrnet fløde. En let og

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

  • 1 bdt dild
  • 2 dl neutral olie
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 dl doublecream eller piskefløde
  • Salt og peber
  • 12 grønne asparges
  • 200 g pillede fjordrejer eller små rejer

Sådan gør du:

Blend dilden i ca. 5 min. med olien, så olien er helt grøn og varm. Lad det stå og trække ½ time, inden det hældes igennem en finmasket sigte. Rør citronsaft i fløden, og lad det trække i ca. 10 min. på bordet. Smag den syrnede fløde til med salt og peber. Knæk den træede ende af aspargesene, og kog dem i 3 min. i letsaltet vand. Køl dem af i isvand.

Anret asparges med fjordrejer. Vend forsigtig den syrnede fløde sammen med en passende mængde dildolie, men undgå at røre for meget rundt. Server den syrnede fløde til asparges og rejer.