Øl til mad: Börek med rosmarin

Tilbered lækre börek med rosmarin og servér en afkølet Jacobsen Saaz Blonde til.

Ingredienser

Det skal du bruge

0

  • 150 g. comtè
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 plader filodej
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

Fjern eventuel skorpe fra osten og smid den ud. Del derefter often i 12 små, aflange stykker.

Pluk og hak rosmarinen fint.

Læg filodejen oven på hinanden og skær 12 stykker, der passer til osten.

Læg et stykke comté på hver af pladerne i den ene side. Drys rosmarin ud over og krydr med lidt friskkværnet peber.

Fold enderne omkring osten og rul derefter sammen, så du får en lille, aflang stang.

Pensl dejen med lidt olivenolie og sæt derefter hver ostepakke på en bageplade med bagepapir. Sæt derpå i en forvarmet ovn ved 175 grader.

De skal bages gyldne og sprøde – ca. 6 minutter. Tag ud og køl let af.

Server disse små, lune ostestænger med en frisk, sødmefuld øl.