Øl til mad: Gourge

Her finder du opskriften på sprøde og lækre gourge. Servér med Jacobsen India Pale Ale.

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

  • 50 g mør
  • 1 dl vand
  • 50 g mel
  • 3 æg
  • Gruyere
  • Paprika

Sådan gør du:

Kom smør og vand i en lille gryde. Bring det i kog, så smørret smelter.

Drys melet i og pisk det kraftigt ud, så der slet ikke er klumper i.

Fjern fra varmen og køl let af. Pisk æggene i lidt efter lidt, indtil du opnår en skinnende dej.

Fyld i sprøjtepose og sprøjt dem herefter op på en bageplade med smurt bagepapir.

Sæt i en forvarmet ovn ved 160 grader og bag dem ca. 15 minutter indtil de soufflerer op og bliver flot gyldne i farven. Tag ud og riv Gruyere ost ud over.

Drys til slut med paprika.