Øl til mad: Grillet gris med romesco og grillede løg

Få her en opskriften på lækker saftige koteletter på grillen serveret med grillede løg.

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

Hurtig salsa romesco

  • 4 grillede peberfrugter fra glas
  • 1 tomat
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk røget paprika
  • 50 g mandler
  • 0.5 dl olivenolie
  • 3 spsk sherryeddike

Ved servering:

  • 4 nakkekoteletter á 150-200 g
  • 8 store forårsløg, flækkede og skyllede
  • Bredbladet persille
  • Evt. godt brød eller nye, kogte kartofler

Sådan gør du:

Hurtig salsa romesco

Blend peberfrugt, tomat, rødløg, hvidløg, paprika og mandler ret fint på en blender. Juster konsistensen med olivenolie, og smag til med salt, peber og sherryeddike.

Grill nakkekoteletter og flækkede forårsløg i 4-5 min. på hver side over direkte varme på grillen eller på en brandvarm grillpande (har du ingen af delene, kan du stege begge dele på en meget varm pande). Server de grillede løg og koteletter med salsa romesco, lidt olivenolie, bredbladet persille og evt. lidt godt brød eller nye, kogte kartofler til.