Øl til mad: Hotdogs med Banh Mi-fyld

Giv din hotdog et twist: Hotdogs med Banh Mi-fyld.

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

Dressing

  • 5 spsk fiskesauce
  • 3 spsk vand
  • 2 lime, saften af
  • 2 spsk sukker
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 frisk chili, finthakket

Ved servering

  • 8 pølsebrød
  • 8 pølser
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 gulerødder, skåret i julienne
  • 0.5 agurk, skåret i julienne
  • 3 forårsløg, fintsnittede
  • 2 friske chilier, finthakkede
  • Frisk koriander

Sådan gør du:

Dressing

Rør alle ingredienser sammen, og juster smagen efter dine smagsløg.

Ved servering

Varm brødene på en brødrister, og varm pølserne i en gryde eller på en pande. Smør en smule mayonnaise i bunden af brødene. Læg pølserne i brødene sammen med gulerod og agurk. Top med forårsløg, chili og frisk koriander, og server med dressingen til.