Øl til mad: Lammerack med chimichurri

Få her opskriften på lækker lammerack med chimichurri

Ingredienser

Det skal du bruge

0

  • 2 lammeracks

Marinade

  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk korianderfrø
  • Salt og peber
  • 0.5 dl olivenolie

Chimichurri

  • 2 (gode) håndfulde bredbladet persille, finthakket
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 chili
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • Salt og peber
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 0.5 citron, saften fra
  • 0.5 dl olivenolie

Sådan gør du:

Marinade

Stød hvidløg, spidskommen, korianderfrø, salt og peber i en morter sammen med olivenolie. Gnid marinaden godt ind i lammet, og lad det trække 1 times tid på køl.

Brun lammet godt af på grillen over direkte varme (eller på en varm grillpande eller under grill i ovnen), og kør den derefter over på indirekte varme i cirka 13-15 min. (bruger du ovnen, skal du skrue ned på 180-200 grader). Lad kødet trække i 5 min., og skær det derefter ud i koteletter.

Chimichurri

Vend alle ingredienser sammen, og smag til med olie, citronsaft og hvidvinseddike. Smag til med salt og peber, og server til det grillede lammekød.