To mænd der spiser mad og drikker øl til: Hvide asparges og hollandaise

Følg med, når ølguru Bjarke Bundgaard og kok Nicolai Tram drager ud i det danske land og laver mad og drikker øl til. Denne gang bliver Bjarke sat til gravearbejdet med de sprøde, hvide asparges – og en "grave-øl" må der naturligvis til – inden tilberedningen af asparges med hollandaise kan begynde.

Se, hvordan sæsonfriske asparges og en god øl indgår et smagfuldt makkerskab.

Opskrift på hvide asparges og hollandaise

Skal der en sauce til fisken? Nicolai Tram guider dig til én af de klassiske saucer. 

Antal personer: 4

Ingredienser

1 pk smør
3 æggeblommer
2 spsk eddike
1 spsk vand
Salt efter ønske 

Sådan gør du

Smelt smørret over lav varme. Pisk æggeblommer og eddike sammen. Tilsæt vand og rør. Tilsæt det smeltede smør lidt ad gangen under konstant pisken. Smag til med salt. Og server straks.

 

Præsenteres i samarbejde med Foodtv.