Jacobsen Forårsbryg

Jacobsen Forårsbryg er Husbryggeriets friske forårsbebuder brygget særligt til påskens og forårets hyggelige sammenkoster omkring frokosten og middagsbordet.

Frisk og fyldig forårsduft

Jacobsen Forårsbryg er en kobberrød ale tilsat den velduftende slovenske humlesort Styrian Goldings, der bidrager med en jasminagtig blomsterduft. Øllen matcher perfekt forårets friske råvarer som stenbiderrogn, lam og hvide asparges.

Smagsoplevelse

Rig karakter af malt med god sødme og diskret efterbitterhed. Duften er frisk med rige noter af grapefrugt, fyrrenåle og karamel.

  • Alcohol
    6,3%
  • IBU
    27
  • Plato
    15,1%
  • Øltype
    Forårsfrisk kobberrød ale.
  • Malt
    Pilsnermalt, lys hvedemalt, cara-ambermalt, cara-rugmalt og rørsukker.
  • Humle
    Styrian Goldings.

Inspiration til Snacks og gastronomi

Med foråret følger hyggelige sammenkomster, hvor Jacobsen Forårsbryg forstår at vise sit værd.

I foråret mødes vi om påskens og pinsens hyggelige frokost- og middagsborde, hvor Jacobsen Forårsbryg danner et smukt makkerskab med sæsonens køkken.

Med sin friskhed og fylde er den et velsmagende valg til charcuteri og lammekølle eller stenbiderrogn og asparges.

Det er en læskende forårsbebuder, der er til at forstå.

  • okse
  • krydret
  • fugl
  • fisk
  • simre
  • salat
  • ost
  • dessert

Bag om Forårsbryg

Brygningen af Jacobsen Forårsbryg

Jacobsen Forårsbryg er brygget på et udvalg af gode malte, herunder rugmalt samt rigelige mængder af aromahumle af sorten Styrian Goldings.

Udvalgte malte, skovmærke og aromahumle

Forårsbrygs smukke kobberrøde skær kommer fra udvalgte hvede-, rug-, og karamelmalte, der bidrager med en cremet rund fylde og sødme. De rigelige mængder aromahumle af sorten Styrian Goldings, fra det nordlige Slovenien tæt ved Østrig, skaber en diskret efterbitterhed og en fin duft af jasmin.

Øllet er overgæret med en af Husbryggeriets mest pålidelige overgærstammer, der bidrager med en mild frugtighed.