Jacobsen Nordic Jam

Jacobsen Nordic Jam er en økologisk witbier (belgisk-stil hvedeøl) tilsat svenske tyttebær, der bidrager med en smuk pink farve og sommerlig aroma og smag af tyttebær. 

Pink opal i farven og frugtig og frisk i smagen

Jacobsen Nordic Jam er ikke blot iøjnefaldende med sin flotte lyserøde farve. Den er også økologisk og brygget på svenske tyttebær, norsk framlandhvede og flere gode danske ingredienser, bl.a. maltbyg fra Højer. Den er skabt til al den gode mad, og er en habil tørstslukker.

Smagsoplevelse 


Jacobsen Nordic Jam fremstår i farven med en smuk pink opal og med et tæt cremet skum, så alene farven er med til at vække sanserne. Den særlige witbier-gær og koriander giver Nordic Jam den karakteristiske duft af nelliker og koriander. Endvidere opleves frugtaromaer og noter af appelsin, der afrundes af tyttebær. Smagen er frisk og perlende med kornelementer fra norsk framhvede og med en let bitterhed i afslutningen.

  • Alcohol
    5%
  • IBU
    10
  • Plato
    11,6%
  • Øltype
    Belgisk-stil hvedeøl
  • Malt
    Pilsnermalt (økologisk), hvedemalt (økologisk)
  • Humle
    Safir (DE)

Inspiration til Snacks og gastronomi

Jacobsen Nordic Jam er en fremragende øl som aperitif eller til forretten

Jacobsen Nordic Jam er den perfekte tørstslukker og en forfriskende aperitif. Servér den gerne i et glas på stilk som et perlende alternativ til traditionelle aperitiffer.

 

Og fortsæt gerne til maden, hvor den forfriskende øl går flot i spænd med sarte retter som lyse magre fisk, skaldyr og dampede blåmuslinger, samt lette salater.

  • okse
  • krydret
  • fugl
  • fisk
  • simre
  • salat
  • ost
  • dessert

Bag om Nordic Jam

Brygningen af Jacobsen Nordic Jam

Jacobsen Nordic Jam er et ægte skandinavisk samarbejde med ingredienser fra både Norge, Sverige og Danmark.

 

Belgisk-stil hvedeøl med nordisk tvist

Jacobsen Nordic Jam er en limited edition, der kun brygges i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival i samarbejde med det norske bryggeri E.C. Dahls og det svenske bryggeri Nya Carnegie. Her har brygmestrene Wolfgang Lindell og Anders Wendler medbragt henholdsvis framlandhvede fra Norge og økologiske tyttebær fra Sverige. Det danske islæt kommer fra økologisk vårbyg fra Højer, dyrket af Peter Mattesen – og så selvfølgelig fra husbryggeriets egen brygmester Morten Ibsen, der har styret brygningen på Valby Bakke.

Weissbier