Jacobsen Påske Pale Ale

Jacobsen Påske Pale Ale er en ravgylden ale efter amerikansk forbillede, der har en læskende smag og et tørt efterbid af humle. Rig duft af citrus og hyldeblomst.

Frisk velhumlet forårsbebuder

Påske Pale Ale er en amerikansk inspireret ravgylden ale med en frisk duft af citrus og hyldeblomst fra den anvendte Cascade-humle, der vokser i det nordvestlige hjørne af USA.

Påske Pale Ale er et godt alternativ til den almindelige påskebryg. Brug den som frisk tørstslukker til det klassiske frokostbord.

Smagsoplevelse

Læskende maltfylde med frisk bitterhed. Lette noter af malt og brød, fulgt af rige noter af citrus, hyldeblomst og frugtighed.

  • Alcohol
    5,5%
  • IBU
    35
  • Plato
    14,0%
  • Øltype
    Amerikansk inspireret ravgylden ale.
  • Malt
    Pilsnermalt, wienermalt, krystalmalt.
  • Humle
    Amarillo (US), Cascade (US).

Inspiration til Snacks og gastronomi

En øl brygget særligt til den hyggelige danske påskefrokost.

Her har vi at gøre med en sand tørstslukkende forårsforfrisker til påskens hyggelige gæstebud.

Jacobsen Påske Pale Ale er et perfekt match til det veldækkede påskebord med lam, æg og sæsonens sprøde grøntsager som hvide og grønne asparges.

Serverer du fisk for dine påskegæster, så prøv stenbiderrogn med blinis eller gode, traditionelle fiskefileter sammen med Jacobsen Påske Pale Ale. Når fisken møder øllens behagelige efterbid af humle, opstår der en fantastisk smagsoplevelse.

  • okse
  • krydret
  • fugl
  • fisk
  • simre
  • salat
  • ost
  • dessert

Bag om Påske Pale Ale

Brygningen af Jacobsen Påske Pale Ale

Med fokus på en god maltbase og gavmild brug af amerikanske humlesorter har vi skabt et velhumlet alternativ til den klassiske lyse påskebryg.

Forfriskende ravgylden ale tørhumlet med Cascade

Vi har efterstræbt en harmonisk balance mellem to traditioner inden for øllets verden. For det første har vi benyttet klassisk engelsk bryghåndværk i skabelsen af øllens fyldige maltkarakter og bløde bitterhed. Dernæst har vi ladet os inspirere af nyere amerikanske metoder, som maksimerer det aromatiske udbytte af den benyttede Cascade-humle.

Resultatet er en frisk og yderst velduftende gylden ale.