Jacobsen Pale Ale

Jacobsen Pale Ale er udviklet i samarbejde med tre unge ølentusiaster. Den er tørhumlet, og det er med til at give den en læskende og drikkevenlig humlekarakter.

Nytænkende lys ale

Jacobsen Pale Ale byder på en blomstret duft af appelsin og hyldeblomst, som skyldes den nytænkende kombination af tørhumling og tilsætning af appelsinskal.

Den amerikanske Cascade-humle skaber det sprøde bid af humle, som balanceres af maltbunden bestående af hele fem forskellige malte. 

Smagsoplevelse

Dejlig rund maltfylde med et forfriskende sprødt bid af humle, og ikke mindst en fyldig duft af appelsin og hyldeblomst.

  • Alcohol
    6,0%
  • IBU
    35
  • Plato
    14,2
  • Øltype
    Amerikansk inspireret ale.
  • Malt
    Pale malt, pilsnermalt, wienermalt, krystalmalt og hvedemalt.
  • Humle
    Perle (DE), Cascade (US) og appelsinskal.

Inspiration til Snacks og gastronomi

Pale ales går rigtig godt i spænd med for eksempel wok, asiatisk street food og pulled pork sandwich.

Jacobsen Pale Ale passer med sin læskende, sprøde karakter til fed mad, fx stegt eller grillet lam, svin- og oksekød.

Den runde maltfylde gør den til en fortrinlig tørstslukker til krydrede retter, eksempelvis fra Indien eller Fjernøsten, er den med sin maltede smag også et oplagt valg.

Får du gæster og serverer asiatisk street food eller wokmad, barbecue eller måske en god pulled pork sandwich, så matcher en god pale ale serveringen til topkarakter.

  • okse
  • krydret
  • fugl
  • fisk
  • simre
  • salat
  • ost
  • dessert

Bag om Pale Ale

Brygningen af Jacobsen Pale Ale

Tørhumling og hele fem malte sikrer en perfekt balance og læskende karakter.

Tørhumling og appelsinskal

Recepten på Jacobsen Pale Ale blev oprindeligt udviklet i samarbejde med tre unge ølentusiaster i forbindelse med Roskilde Festival. Derfor er den læskende og forfriskende karakter i fokus - og så naturligvis en ”orange feeling” fra den tilsatte appelsinskal.

Øllet er tørhumlet, hvilket giver en indbydende humlekarakter. Vi har brugt både Perle-humle og den amerikanske Cascade-humle, som afrundes af maltfylden fra de fem malte: Pale-malt, pilsnermalt, wienermalt, krystalmalt og hvedemalt.