To mænd der spiser mad og drikker øl til: Omelet med hamp

Se med, når kok Nicolai Tram og ølguru Bjarke Bundgaard laver omelet med hamp – ikke den fjollede slags – og matcher den med den helt perfekte Jacobsen-øl.

 

 

Opskrift på omelet

Verdens måske nemmeste ret? Nicolai Tram får sult og tid til at spille sammen, når han lærer dig at lave en lækker omelet på under 5 minutter.

 

Tilberedelsestid: 5 minutter. Antal personer: 1

Ingredienser

3 æg

2 cherrytomater

1/5 løg

En kvist purløg

40 g emmentaler (eller hvad du har i køleskabet)

 

Sådan gør du

Skræl løgene og hak dem fint. Halvér tomaterne, hak persillen og skær en luns af din ost. Rør æg og salt sammen. Smelt smørret på en varm pande og hæld æggene over. "Skub" æggene rundt på panden, så du får en smule højde på omeletten. Læg fyldet, ikke for meget, i midten af æggene. Fold afslutningsvist halvdelen af æggemassen over fyldet, og din omelet er færdig.

 

Præsenteres i samarbejde med Foodtv.