Til den nysgerrige øldrikker

Bryggerens Hane er dedikeret til dig, der nysgerrigt tør sige "lad mig prøve!", når andre blot spørger "hvorfor dog det?"

Det er en kunst at bevare sin nysgerrighed hele livet. Fire gange om året kan du møde nye, eventyrlystne øltyper som fx Jacobsen Vinterbryg 2018 – Mulling Winter Ale, – skænket direkte fra Bryggerens Hane. På Husbryggeriet Jacobsen brygger vi ærlige og eksperimenterende øl, som pirrer den nysgerrige og lidenskabelige øldrikker.

Fra nu til og med december kan du smage

Jacobsen Vinterbryg 2018 – Mulling Winter Ale

Læs mere her
Vil du have nyheder direkte i din Facebook Messenger?

Tilmeld dig til vores nyheder ved at klikke på nedenstående messenger knap.

ratings

Jacobsen Copenhagen Session IPA

Jacobsen Copenhagen Session IPA er læskende juiceagtig og har en sprød, frisk efterbitterhed.

Svimlende mængder humle


Der er masser af humle i Jacobsen Copenhagen Session IPA, som bidrager med en fuldstændig fantastisk juiceagtig humlearoma og en frisk efterbitterhed. Session er et engelsk begreb, der oprindeligt blev anvendt om øl med en lav alkoholprocent, hvilket betød at den kunne nydes i session, dvs. i pauser og til frokost. Men i dag bruges det mere generisk om IPA'er, der trods humle- og alkoholindholdet er "sessionable", altså nemme at drikke.

Smagsoplevelse


Læskende og juiceagtig med en sprød og frisk efterbitterhed. Øllen har en indbydende duft af moden mango, ananas, pære, vandmelon og citrus.

Alkohol 5,5%
IBU 45
Plato 13
Øltype
Lys ale – session IPA.
Malt
Pilsnermalt, münchenermalt, hvedemalt og valset havre.
Humle
Eldorado (US), Amarillo (US), Citra (US), Cascade (US), Magnum (DE).
ratings

Jacobsen Vienna Lager

Jacobsen Vienna Lager er en "nyklassiker" med en smuk, gylden farve og blød dybde.

Gylden "nyklassiker" med let sødme


Jacobsen Vienna Lager er en "nyklassiker", der er brygget med gavmilde mængder af wienermalt og rigeligt humlet med aromahumlesorter. Øllet er nyklassisk, fordi vi bruger nyere tyske aromahumlesorter på en bund af klassisk wienermalt. Det særlige ved wienermalten er, at den skaber en blød dybde i fylden og en let sødme i smagen. Endvidere bidrager den med en smuk gylden farve.

Smagsoplevelse


Malten bidrager med en småkageagtig karakter suppleret med en let aroma af frugt og blomster fra humlerne. Øllets sødme balanceres perfekt af en god bitterhed i eftersmagen. Gæren bidrager med noter af frisk svovl, som en nystrøget tændstik og elementer af hav, der kan minde om en brusende brænding. Det er en wienerøl, der tager "classic"-typen under kærlig behandling.

Alkohol 5,5%
IBU 27
Plato 13
Øltype
Gylden wienerøl - classic.
Malt
Wienermalt, münchenermalt og karamelmalt.
Humle
Perle (DE), Hallertau Blanc (DE), Huell Melon (DE).
ratings

Jacobsen New Copenhagen IPA

Jacobsen New Copenhagen IPA er Husbryggeriets bud på en læskende og juiceagtig New England IPA.

Tropiske frugter, juiceagtig - og frisk bitterhed


Jacobsen New Copenhagen IPA er Husbryggeriets fortolkning af den unikke øltype New England IPA, der bl.a. kan kendes på sin karakteristiske uklarhed. Tro mod øltypen, har vi tilsat store mængder aromatisk humle i gæringstanken, der dels bidrager med en intens frisk duft af tropiske frugter, og dels giver øllet sin juiceagtige uklarhed.

Smagsoplevelse


Smagsoplevelsen er læskende og juiceagtig med en anelse munddække. Øllen har en sprød, frisk efterbitterhed - samt en indbydende duft af moden mango, ananas, pære, vandmelon og citrus.

Jacobsen New Copenhagen IPA er et godt valg for den humleglade, der værdsætter et kraftigt aromatisk udtryk og en sprød bitterhed.

Alkohol 6,3%
IBU 45
Plato 13
Øltype
Lys ale – New England IPA.
Malt
Pilsnermalt, hvedemalt, münchenermalt og valset havre.
Humle
Eldorado (US), Amarillo (US), Citra (US), Cascade (US), Magnum (DE).
ratings

Vinterbryg 2018 - Mulling Winter Ale

Jacobsen Vinterbryg 2018 – Mulling Winter Ale er en winter warmer” af den klassiske engelske skole.

ET FYLDIGT BRYG MED MASSER AF MØRKE AROMAER

Jacobsen Vinterbryg 2018 – Mulling Winter Ale passer perfekt til vinterhyggen. En ”winterwarmer er en traditionel overgæret engelsk øltype, der er særligt udviklet til at lune hele vinteren.

Malten er rig og karakteristisk – og denne traditionelle winter warmer er særligt velegnet til ‘mulling’, en gammel engelsk tradition, hvor man nedsænker en varm ildrager i øllet for at tilføje ekstra karamelliseret smag. Vi anbefaler dog at fare med forsigtighed.

Jacobsen Vinterbryg 2018 – Mulling Winter Ale fås kun på Bryggerens Hane.

SMAGSOPLEVELSE

Jacobsen Vinterbryg 2018 – Mulling Winter Ale er præget af en dyb og velproportioneret maltkarakter. Den er fremherskende både når det gælder duft og smag, og så forfører øllen med en lækker karamelsødme og ristede maltnoter.  

Duften fører tankerne hen på nødder, tørrede stenfrugter og karamel på en kompleks bund af maltaromaer. Eftersmagen er middelbitter og blød og med sine 7,5 % alkohol luner den i vinterkulden.

 

Alkohol 7,5%
IBU 23
Plato 16,2%
Øltype
Mørk ale – winter warmer
Malt
lys ale malt, amber malt, melanoidin malt, karamelmalt, CaraAmber malt
Humle
Fuggles (UK), East Kent Goldings (UK)
symbol

Jan - Mar

Apr - Jun

Jul - Sep

Okt - Dec

Smag øllene

Find bar

Please note that these search results are based on recent deliveries from the distributor to the retailer. This does not guarantee that the product is in stock. Please call ahead to confirm availability with retailer.