Jacobsen Copenhagen Session IPA

Jacobsen Copenhagen Session IPA er læskende juiceagtig og har en sprød, frisk efterbitterhed.

Svimlende mængder humle


Der er masser af humle i Jacobsen Copenhagen Session IPA, som bidrager med en fuldstændig fantastisk juiceagtig humlearoma og en frisk efterbitterhed. Session er et engelsk begreb, der oprindeligt blev anvendt om øl med en lav alkoholprocent, hvilket betød at den kunne nydes i session, dvs. i pauser og til frokost. Men i dag bruges det mere generisk om IPA'er, der trods humle- og alkoholindholdet er "sessionable", altså nemme at drikke.

Smagsoplevelse


Læskende og juiceagtig med en sprød og frisk efterbitterhed. Øllen har en indbydende duft af moden mango, ananas, pære, vandmelon og citrus.

  • Øltype
    Lys ale – session IPA.
  • Alkohol
    5,5%
  • Plato
    13
  • Malt
    Pilsnermalt, münchenermalt, hvedemalt og valset havre.
  • Humle
    Eldorado (US), Amarillo (US), Citra (US), Cascade (US), Magnum (DE).
  • IBU
    45

Inspiration til Snacks og gastronomi

Jacobsen Copenhagen Session IPA forstår at yde modspil til fed eller krydret mad, fx fra det asiatiske køkken.

Jacobsen Copenhagen Session IPA har med sin juiceagtige karakter og humlede bitterhed en høj "drinkability" samtidig med, at den er kraftig nok til at yde modspil til fed mad som sliders og pulled pork sandwiches.

Øllen går godt til krydret mad fra fx det asiatiske gadekøkken. Og fik vi nævnt: Alt med bacon.

  • okse
  • krydret
  • fugl
  • fisk
  • simre
  • salat
  • ost
  • dessert
  • gris

Brygningen af Jacobsen Copenhagen Session IPA

Jacobsen Copenhagen Session IPA er brygget med hele fem forskellige humletyper: Eldorado, Amarillo, Citra, Cascade og Magnum. Udover pilsnermalt og münchenermalt er øllen også brygget med hvedemalt og valset havre.

Juiceagtig IPA med sprød efterbitterhed

Husbryggeriets Copenhagen Session IPA er brygget med svimlende 800g humle per hektoliter, hvoraf noget er tilsat under gæringen som såkaldt "dip-hopping". Dip-hopping er en proces, hvor humle tilsættes gæringstanken. Her udtrækkes humlens aromaolier ved lavere temperatur og over længere tid, hvilket giver en bedre ekstraktion af de citrus-duftende aromaer, hvorimod de mere harpikslignende aromaer nedtones. Derudover har gæren mulighed for at metabolisere (dvs. nedbryde og energiomsætte) humlens komponenter, hvilket også bidrager til øllens smags- og aromaprofil.

Yakima IPA

Yakima IPA

Lys ale – West Coast IPA

signature-icon
Brown Ale

Brown Ale

Kastanjebrun ale efter engelsk tradition

signature-icon
Extra Pilsner

Extra Pilsner

Velhumlet, økologisk pilsner

signature-icon
Golden Naked Christmas Ale

Golden Naked Christmas Ale


Rødbrun, dobbeltgæret ale

signature-icon
Forårsbryg

Forårsbryg

Forårsfrisk kobberrød ale

signature-icon
Original Dark Lager

Original Dark Lager

Nøddebrun, fyldig lagerøl

signature-icon
India Pale Ale

India Pale Ale

Klassisk engelsk IPA

signature-icon
Høstbryg

Høstbryg

Kobbergylden wienerøl

signature-icon
Porter

Porter

Tjæresort porter

signature-icon
Påske Pale Ale

Påske Pale Ale

Amerikansk inspireret ravgylden ale

signature-icon
Saaz Blonde

Saaz Blonde

Gylden ale af belgisk type

signature-icon
Weissbier

Weissbier

Frisk ufiltreret hvedeøl

signature-icon
Gylden Ale

Gylden Ale

Ravgylden golden ale

signature-icon
Pale Ale

Pale Ale

Amerikansk inspireret ale

signature-icon
Nordic Jam

Nordic Jam

Belgisk-stil hvedeøl

signature-icon
Vinterbryg 2017

Vinterbryg 2017

Rødgylden ale - amber ale

signature-icon
Copenhagen Session IPA

Copenhagen Session IPA

Lys ale – session IPA

signature-icon
New Copenhagen IPA

New Copenhagen IPA

Lys ale - New England IPA

signature-icon
Vienna Lager

Vienna Lager

Gylden wienerøl - classic

signature-icon
Vinterbryg 2018 - Mulling Winter Ale

Vinterbryg 2018 - Mulling Winter Ale

A Mulling Ale

signature-icon