Extra+glas.png (1)

Extra+glas.png (1)

signature-icon
bolig.jpg

bolig.jpg

signature-icon
open-graph_yakima.jpg

open-graph_yakima.jpg

signature-icon
Jacobsen sortiment af øl

Jacobsen sortiment af øl

signature-icon
ipa-glas1.png

ipa-glas1.png

signature-icon
Høstbryg+glas.png (1)

Høstbryg+glas.png (1)

signature-icon
kongeglas_pale-ale-yakima_NY.png

kongeglas_pale-ale-yakima_NY.png

signature-icon
Copenhagen Cooking & Food Festival - stor

Copenhagen Cooking & Food Festival - stor

signature-icon
Copenhagen Beer & Whiskey Festival - stor

Copenhagen Beer & Whiskey Festival - stor

signature-icon
Dark-lager+glas.png (1)

Dark-lager+glas.png (1)

signature-icon
HC Andersen Festivals - lille

HC Andersen Festivals - lille

signature-icon
open-graph_saazblonde.jpg

open-graph_saazblonde.jpg

signature-icon
Gylden-Ale-glas.png

Gylden-Ale-glas.png

signature-icon
øl+mad_brown-ale+ost.jpg

øl+mad_brown-ale+ost.jpg

signature-icon
Jacobsen Porter

Jacobsen Porter

signature-icon
Mørnet kød med øl 1

Mørnet kød med øl 1

signature-icon
small_jacobsen_sessionipa_kongeglas.png

small_jacobsen_sessionipa_kongeglas.png

signature-icon
grilledveg.jpg

grilledveg.jpg

signature-icon
Daube.jpg

Daube.jpg

signature-icon
open-graph_forside.png

open-graph_forside.png

signature-icon
jacobsen-coin.png

jacobsen-coin.png

signature-icon

JACOBSEN BRØ&ØL

Brø&øl er en saison brygget med Artisan brød fra bageriet Jalm&B udviklet eksklusivt til Copenhagen Cooking & Food Festival 2018.

To klassiske håndværk forenet i et eksperiment


BRØØL er en øl af Saison-typen, brygget på kvalitetsbrød fra Jalm&B og på Husbryggeriet Jacobsens gode malt. I BRØØL er en del af maltskråen erstattet af Artisan brød fra Jalm&B. I denne version er brødet overskudsbrød fra en serie forsøgsbagninger – men tanken er at vise, at også hverdagens overskudsbrød godt kan bruges til ølbrygning for dermed at reducere madspild. Resultatet er en formidabel madøl – også til den bedre gastronomi. 

Smagsoplevelse

BRØØL byder på et interessant sensorisk udtryk, der er frembragt af Saison-gærens omsætning af dels dextrinerne i den hårdbagte brødskorpe og dels de gelatiniserede kulhydrater fra brødets krumme. Mængden af humle er beskeden og sikrer, at bitterheden er lav, og at der er levnet god plads til, at øllet under gæringen har kunnet udvikle en klassisk ”saison” aromaprofil bestående af blandede krydrede og frugtige noter. 

  • Øltype
    Saison – Farmhouse ale
  • Alkohol
    6,5%
  • Plato
    13,8%
  • Malt
    Økologisk bygmalt, økologisk munchnermalt,
  • Humle
    Økologisk Hallertau Mittelfruh (DE)
  • IBU
    20
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at ASP._Page_Views_Custom_Modules_productInspirationModule_cshtml.Execute() in c:\inetpub\temp\DWASFiles\sites\0d7a38c2-2dc2-4831-b7c1-7c98519a83ab\VirtualDirectory0\site\wwwroot\Views\Custom\Modules\ProductInspirationModule.cshtml:line 25
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
   at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Web.Extensions.HtmlHelperExtensions.RenderDocTypeGridEditorItem(HtmlHelper helper, IPublishedContent content, String editorAlias, String viewPath, String previewViewPath)
   at Pegasus.Web.Extensions.HtmlHelperExtensions.RenderDocTypeGridEditorItem(HtmlHelper helper, JObject model, Int32 pageId)
   at ASP._Page_Views_Custom_Partials_Grid_Editors_DocTypeGridEditor_cshtml.Execute() in c:\inetpub\temp\DWASFiles\sites\0d7a38c2-2dc2-4831-b7c1-7c98519a83ab\VirtualDirectory0\site\wwwroot\Views\Custom\Partials\Grid\Editors\DocTypeGridEditor.cshtml:line 7
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
   at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
   at ASP._Page_Views_Custom_Partials_Grid_Editors_Base_cshtml.Execute() in c:\inetpub\temp\DWASFiles\sites\0d7a38c2-2dc2-4831-b7c1-7c98519a83ab\VirtualDirectory0\site\wwwroot\Views\Custom\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20

Brygningen af BRØ&ØL

Brød er øl er forbundet med civilisationen

To slags økologisk malt og økologisk brød. Samt økologisk Hallertau Mittelfruh humle

BRØØL er en øl af Saison-typen, brygget dels på kvalitetsbrød fra Jalm&B og dels på Husbryggeriet Jacobsens gode malt. Brød og øl har samme historiske ophav, nemlig landbrugsrevolutionen for henved 10.000 år siden. Det diskuteres stadig, hvorvidt brød eller øl kom først, og om det var pga. brødet eller øllet, at menneskeheden overgik fra jæger/samler-samfund til en landbrugskultur. Én ting er sikkert: brød og øl har altid været uløseligt forbundet lige så længe civilisation har eksisteret. 

Velegnet til

Den lave bitterhed, gavmilde alkohol og store aroma gør øllet til et seriøst bud på en øl til den bedre gastronomi. Den er særligt velegnet til det rustikke franske landkøkken fra cassoulet til rillette, men også til velmodne oste, landlig charcuteri og velpolstrede patéer. Øllen har dog en tilpas lethed til, at den også kan anvendes mere bredt som en hyggelig tørstslukker til det mere uformelle måltid.

øl+mad_brown-ale+ost.jpg

øl+mad_brown-ale+ost.jpg

signature-icon
bolig.jpg

bolig.jpg

signature-icon
Extra+glas.png (1)

Extra+glas.png (1)

signature-icon
Jacobsen sortiment af øl

Jacobsen sortiment af øl

signature-icon
open-graph_yakima.jpg

open-graph_yakima.jpg

signature-icon
ipa-glas1.png

ipa-glas1.png

signature-icon
kongeglas_pale-ale-yakima_NY.png

kongeglas_pale-ale-yakima_NY.png

signature-icon
Høstbryg+glas.png (1)

Høstbryg+glas.png (1)

signature-icon
Copenhagen Beer & Whiskey Festival - stor

Copenhagen Beer & Whiskey Festival - stor

signature-icon
Dark-lager+glas.png (1)

Dark-lager+glas.png (1)

signature-icon
open-graph_saazblonde.jpg

open-graph_saazblonde.jpg

signature-icon
HC Andersen Festivals - lille

HC Andersen Festivals - lille

signature-icon
Gylden-Ale-glas.png

Gylden-Ale-glas.png

signature-icon
Jacobsen Porter

Jacobsen Porter

signature-icon
Mørnet kød med øl 1

Mørnet kød med øl 1

signature-icon
small_jacobsen_sessionipa_kongeglas.png

small_jacobsen_sessionipa_kongeglas.png

signature-icon
grilledveg.jpg

grilledveg.jpg

signature-icon
Daube.jpg

Daube.jpg

signature-icon
open-graph_forside.png

open-graph_forside.png

signature-icon
jacobsen-coin.png

jacobsen-coin.png

signature-icon