OPSKRIFT: ÆGGEKAGE MED SPINAT OG RICOTTAOST

Påske indbyder i sagens natur til retter med æg. Vi henter lidt inspiration i den italienske frittata og fylder vores æggekage med spinat og ricotta.

Ingredienser

Det skal du bruge

0

  • 200 g babyspinat
  • 100 g kolde kogte kartofler
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 16 æg
  • 200 g ricottaost
  • salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Vask spinaten, skær kartoflerne i skiver og snit løg og hvidløg, så fint du kan. Varm en ovnfast sautérpande godt op på komfuret. Tilsæt olivenolie og steg spinaten let heri. Tilsæt så kartofler, løg og hvidløg uden at det tager for meget farve. Pisk æggene sammen med salt og peber efter smag og tilsæt dem til panden. Læg klatter af ricottaost på med en ske på tilfældige steder. Sæt sautérpanden i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40 minutter eller indtil æggekagen virker færdigbagt, når du stikker i den med en kniv.