Opskrift: ølgravad laks

Prøv at lav din gravede laks med Brown Ale, som tilføjer både sødme og en raffineret bitterhed til retten.

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

  • 2 spsk. sukker
  • 3 spsk. salt
  • 1 tsk. fennikelfrø
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 bdt. dild
  • 250 g laks
  • 3 spsk. Brown Ale

Sådan gør du:

Læg alle de tørre ingredienser i en morter eller blender og stød dem til et fint pulver. Snit dilden så fint som muligt og bland det hele sammen. Dæk laksen overalt med blandingen og læg den i en tætsluttende pose. Hæld Brown Alen i posen og luk den med en klemme eller knude, det skal være så lidt luft til stede som muligt. Læg laksen i køleskabet og lad den marinere i 48 timer. Vend den gerne et par gange undervejs. Ved servering tages laksen ud og lægges på et bræt.

Server med rugbrød og dijonsennep til.