Picnic i sommervarmen - nyd friske sommerretter under åben himmel

Sommeren er over os - og ligeledes er lysten til at samles udendørs med venner og familie. Er du klar til de uforglemmelige sommeroplevelser og varme sommernætter? Prøv en hjemmelavet picnic, der pirrer sanserne og prikker til eventyrlysten.

Sommeren er for mange en af de bedste årstider på året, da den er fyldt med stabile solskinsdage og grøn natur, som giver os lyst til at være sammen udendørs – og bare mærke solen bage på ryggen og sidde udenfor i de varme sommernætter.

Vi får ny energi
Eventyrlysten kommer op i os, og vi er ved at sprænges af trangen til at tilbringe tid udendørs. Du behøver ikke at planlægge en rejse til Himalaya og komme i dit livs form, meget mindre kan gøre det. Dit næste mikroeventyr venter lige om hjørnet, og det kan sagtens være i mere rolige og trygge omgivelser, som du stadig er nysgerrig efter at udforske.

Ta’ på hverdagseventyr sammen
En sommerpicnic kan være et sandt hverdagseventyr - og kan sagtens bare bestå af et par medbragte håndmadder nede i den nærmeste park, men hvis du er klar på en lidt større udfordring, så prøv at læg ”plejer” lidt væk. Kig dig omkring, der findes garanteret spændende steder tæt på dig, som du ikke anede kunne danne rammen om en hyggelig picnic. Og måske kan du endda give den lidt mere gas med maden, end du plejer, og gøre en tand ekstra ud af borddækningen.

Det vigtigste er ikke, hvad du oplever, hvor du er, eller hvad du spiser, mens du er der. Det vigtigste er selvfølgelig, hvem du gør det sammen med.

Spring til - og skab sommerstemningen
Spring til når lejligheden byder sig og vejret er skønt. En picnic kan med lidt kreativitet nemt forvandles til et lille hverdagseventyr, og en middag under åben himmel er den perfekte måde at tæmme sommerstemningen, tage en pause fra den travle hverdag og samles med dem, der betyder noget for dig.

Du må gerne drikke øl til
Under videoen finder du 4 bud på nogle nemme picnicretter, så du kan få madkurven pakket i en fart men samtidig med stil. Suppler med lidt brød, ost og charcuteri, og anret det hele flot på et bræt og i skåle med pæne servietter til.

Husk nu blot det gode øl. Til disse retter kunne det være noget frugtigt og elegant som Jacobsen Saaz Blonde, en gyldenblond og sødmefuld øl brygget med kvan og Saaz humle. Trods humlen har øllen en lav bitterhed, hvilket gør, at sødmen virker højere. Øllen er derfor en mulighed for både garvede ølnydere og til dem, der normalt ikke er så meget til øl.

Så er det bare at gå ud og nyde sommeren og hinanden.

God fornøjelse!