Ses vi til Copenhagen Cooking & Food Festival?

Du kender den formentlig: Copenhagen Cooking & Food Festival, Københavns 10-dages madfestival, der hylder byens madscene og Danmark som kulinarisk madnation. Og den nærmer sig!

Fra 23. august til 1. september 2019 kan du igen glæde dig til at gå på opdagelse i madoplevelser over hele byen. Festivalen byder dig på næsten uendeligt mange og vidt forskellige madeventyr.

Og vi er naturligvis en del af herlighederne.

Copenhagen Cooking & Food Festival – sådan helt kort
Hvert år deltager op til 90.000 madentusiaster, som alle er med til at fejre sæsonens råvarer og de mange enestående spiseoplevelser.

Epicentret i festivalen finder du på Israels Plads, der under festivalen går under navnet Festivalpladsen. Derudover ligger hele byen åben med stribevis af kulinariske events med særlige fokuspunkter – alt fra humle (!) til musik og håndværk.

Husbryggeriet Jacobsen er med igen i år, og du finder os til to stærke events.

Læs om begge vores events her

Brewmaster’s Battle: Dry&Bitter, Amager Bryghus og Husbryggeriet Jacobsen
Du kan komme til vaskeægte tvekamp! Øl og mad-tvekamp, forstås.

Til Brewmaster’s Battle den 24. august tørner brygmester Morten Ibsen fra Husbryggeriet Jacobsen sammen med sine modparter hos Dry&Bitter og Amager Bryghus. Slaget står på SKAAL, en af Københavns største ølbarer. Her leverer stjernekok Per Hallundbæk en fire-retters menu, og de tre brygmestres opgave er at matche maden med udvalgte øl, der fremhæver de vigtigste elementer i maden.

Kom og spis, drik og lyt, når vi fortæller, hvorfor lige netop de udvalgte Jacobsen-øl er medbragt til lejligheden. Vi deler historien bag de præsenterede øl og vil argumentere for, hvorfor netop disse øl går i perfekt spænd med menuen.

Vinderen findes ved at gæsterne stemmer på den bedste ølparring – og dermed finder vi ud af, hvilken brygmester der står sejrrig tilbage i Brewmaster’s Battle.

Tidspunkt: 24. august kl. 18:00-21:00
Sted: SKAAL, Kultorvet

De Fem Sanser: Per Hallundbæk & Husbryggeriet Jacobsen
Kom og få oplevelse langt over gennemsnittet, når vi sammen med topkokken Per Hallundbæk står for en såkaldt sansemiddag i det nye Boltens Food Court.

I samarbejde med Per Hallundbæk inviterer Husbryggeriet Jacobsen den 29. august på en menu bestående af fem gourmetretter, der hver især udfordrer og forkæler en af dine sanser. Du vil opleve en kulinarisk genistreg, når Per Hallundbæk omdanner sine 30 års kokkeerfaring til et sanseligt samspil med vores øl. Retterne bliver nemlig parret med fem af vores allerbedste bryg.

Under aftenens middag guider ølguru Bjarke Bundgaard og Per Hallundbæk dig gennem de sanselige indtryk og fortæller, hvordan mad og øl kan tage helhedsoplevelsen til nye højder.

Eventet finder sted i det smukke selskabslokale i Boltens Food Court lige ved Kongens Nytorv.

Tidspunkt: 29. august kl. 18:30
Sted: Selskabslokalet i Boltens Food Court

 

Københavns Bedste Smørrebrød
D. 31 august kan du smage på Københavns bedste smørrebrød. Her mødes 6 af Københavns aller bedste smørrebrødsrestauranter for at give et bud på et stykke smørrebrød, som er bæredygtigt, velsmagende og lokalt forankret. Til restauranters smørrebrød serverer vi selvfølgelig en iskold fadøl, der går i perfekt spænd med maden. 

Har du ikke tid til at kigge forbi til de to events?
Så er der håb endnu. Du finder os også på selve Festivalpladsen, hvor du kan kigge forbi og nyde et bredt udvalg af vores øl.