Jacobsens nye design skal gøre det lettere at vælge den rigtige ølvariant og dermed hjælpe med at genkende øllens smagsudtryk.

Vi har i samarbejde med Jalm&B udviklet en genbrugsøl og et brød for at sætte fokus på madspild.  

Tag med på et strejftog i den europæiske ølhistorie

GUIDE: Her er de 6 vigtigste ølglas. Find det perfekte glas til din foretrukne øl

5 hyggelige podcasts som alle er optaget på Palæ Bar i indre København

East Coast, West Coast, juizy og hazy? Få styr på de amerikanske india pale ales

Jacobsen BRØ&ØL er en øl af saison-typen, brygget på Jacobsens gode malt – og kvalitetsbrød fra Jalm&B

Øllets sprog: Din guide til at sætte ord på øllets udseende, duft, smag og fornemmelse i munden

Bliv klogere på forskellige øltyper og deres kendetegn

Øllets brygningsproces: Husbryggeriet Jacobsens hjerte er selve bryghuset

To nye, eksklusive øl forbinder gastronomi og videnskab med bryggerkunst

Øllets råvarer: Godt øl er brygget med en harmonisk sammensætning af de bedste råvarer, der behager sanserne

Emil og den verdensberømte ølgær: "Nordens Pasteur" var en naturvidenskabelig pionér

Historien om J.C. Jacobsen: Bryggeren på Valby Bakke

Pale ale: Fra England til Indien, Danmark og USA