Podcast: En øl med kendte danskere

‘En øl med er en ny række af interviews med interessante danskere, som mad & drikke-magasinet Munchies har lavet i samarbejde med Husbryggeriet Jacobsen.

Det er der kommet 5 hyggelige podcasts ud af, som alle er optaget på Palæ Bar i indre København.

#1 En Øl Med... Mikkel Kryger

Tv-værten Mikkel Kryger fortæller om sit nye job på Lykkehjulet, og tager interviewsituationen i egen hånd, da en gammel ‘Go’ Morgen’-gæst bryder ind. Og om det usædvanlige ved en Jacobsen Brown Ale midt på dagen på en tirsdag.

Hør hele podcasten med Mikkel Kryger her  

 

#2 En Øl Med... Mattias Kolstrup

Rockmusikeren Mattias Kolstrup drikker sin første øl i to måneder, men da han smager den Brown Ale fra Jacobsen, som han skal nyde under interviewet, kan man høre, at den falder på et overordentlig tørt sted.

Hør hele podcasten med Mattias Kolstrup her

 

#3 En Øl Med... Signe Vadgaaard

Radio og tv-vært Signe Vadgaard nyder en Extra Pilsner fra Jacobsen og fortæller om hvorfor øl og fodbold ofte går hånd i hånd. Og om hvordan hun sprang ud, og hvorfor fodboldspillere ikke springer ud.

Hør hele podcasten med Signe Vadgaard nedenfor:

 

#4 En Øl Med... Caspar Eric

Digteren Caspar Eric, som lige blevet optaget i den blå bog over betydningsfulde danskere, og han er er udkommet med sin fjerde bog ”Alt hvad du ejer.” Han smager en Yakima IPA, som bekommer han vel, selvom han ”jo ikke er den store IPA mand”

Hør hele podcasten med Caspar Eric nedenfor:

 

#5 En Øl Med... Mette Lindberg

Sangeren og tv-værten Mette Lindberg folder sig ud som øl ekspert, idet det viser sig, at hun har ølsmagningens kunst med hjemmefra. Hvorfor hun naturligvis både smager en Brown Ale og en Yakima IPA fra Jacobsen.

Hør hele podcasten med Mette Lindberg nedenfor: