
Læskende, let og tropisk øl brygget med papaya
Jacobsens Papaya Pale Ale har med sin liflige aroma og tropiske smage en bred appel. Her får du en gylden juice-agtig øl med en frisk bitterhed og en lidt lavere alkoholprocent, der gør den ideel til de fleste situationer.
Papaya Pale Ale er læskende og har en lang frisk bitterhed – Denne type frugtige session pale ale er brygget på forskellige slags humle og modne frugter, der giver en forstærket aroma og en cremet mundfylde. En tropisk Pale Ale med smag af frisk frugt og varmere himmelstrøg.
Smagsoplevelse
Når du hælder Papaya Pale Ale i glasset fremstår den uklar eller hazy, nærmest juicy. Bare rolig, sådan skal den være. Det bidrager nemlig til den elegante papaya-frugtighed og cremede mundfylde med en lang, frisk efterbitterhed, som aldrig stjæler helhedsindtrykket. Den rige tropisk frugtighed kommer primært fra humlen, men understøttes af den tilsatte papaya.
Brygningen af Papaya Pale Ale
Frugtpuré og forskellige typer humle giver en helt særlig friskhed.
Papaya Pale Ale er det, der kaldes uklar eller ’hazy’. Hazy øl er typisk brygget med havre eller hvede. Det gør, at øllen fremstår mere juiceagtig og uklar, når det kommer til udseende og aroma. Den tropiske frugtighed kommer primært fra humlen og understøttes af den tilsatte frugtpuré fra modne papayaer. Pale Alen er tørhumlet med udvalgte humletyper, Waimea, Citra, Eukanot, der er med til at forstærke det tropiske udtryk i aromaen og giver en lang frisk bitterhed.
INFORMATION
ØLTYPE
Amerikansk pale ale – session pale ale
ALKOHOL
3,5%
MALT
Pilsner malt, caramel malt, wheat malt, flaked oats.
HUMLE
Waimea, Citra, Eukanot
FÅS PÅ
75 cl flaske
SMAGSOPLEVELSE
Sødme

Fyldighed

Bitterhed

Aroma

NÆRINGSINDHOLD PER 100 ML OG INGREDIENSER
Næringsinhold per 100 ml
Energi: 70 kcal / 280 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 6,0 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0,02 g
Ingredienser
Vand, bygmalt, havre, hvedemalt, papaya pulp, humle og gær
Allergener: bygmalt, havre, hvedemalt