BAR JACOBSEN

Besøg Bar Jacobsen, hvis du vil opleve det perfekte match mellem øl og mad.

J.C. Jacobsen blev født ind i en bryggerfamilie i 1811. Han valgte at følge i sin fars fodspor, men det var vigtigt for ham også at tilegne sig videnskabelig viden, der kunne være til nytte i fremstillingen af øl. Det blev hans livsmission at brygge øl til den størst mulige fuldkommenhed.

Og vi kan heller ikke tænke os noget bedre formål for en bar end at tilstræbe sig den størst mulige fuldkommenhed, når det kommer til at matche mad og øl. Ligesom J.C. Jacobsen stræbte efter at udvikle brygningen af øl til de størst mulige fuldkommenhed, er Bar Jacobsens mission at få mad og øl til at gå op i en højere enhed og skabe den optimale smagsoplevelse.

Om du vælger at besøge Bar Jacobsen på ILLUM Rooftop eller i Københavns Lufthavn inden din flyafgang, kan du være sikker på, at blive guidet til den bedste kombination af mad og øl.

Det perfekte øl-match

Os, der arbejder hos Jacobsen, hvad enten det er i bryghuset eller bag baren, har en brændende passion for ølkultur. Øl er kunst. Øl er kultur. Når vi serverer en Jacobsen-øl, finder vi stolthed i at vide, hvordan øllen er brygget. Og vi finder stolthed i at vide noget om de enkelte ølvarianters placering i en historisk, geografisk og gastronomisk kontekst. 

Bar Jacobsen har et fortræffeligt udvalg fra Husbryggeriet Jacobsen og en menu, der supplerer udvalget af øl bedst muligt. Besøger du Bar Jacobsen, lover vi dig, at du vil opleve den perfekte parring af øl og mad. Om du er i humør til en snack eller et måltid, får du altid den øl, der matcher maden bedst.

Vores madkoncept er nordisk, men med frihed til at eksperimentere med gastronomiske traditioner fra hele verden og med smage fra bryghuset. Nogle af vores øl og snack-sammensætninger er inspireret af de forskellige ølvarianters geografiske oprindelsessted – andre af bryggerens naturlige ingredienser, såsom gær og humle.

Uanset, om du vælger din øl eller mad først, sikrer vi at du får en oplevelse, der bliver hos dig længe.

BAR JACOBSEN ILLUM ROOFTOP

Nyd din øl i solen til en af byens bedste udsigter

I Bar Jacobsen Illum Rooftop finder du en af Danmarks længste ølbarer med et fortræffeligt udvalg af øl fra Husbryggeriet samt en velsmagende og gennemtænkt menu, der sammen med øludvalget byder på en enestående oplevelse. I baren kan du fx nyde en gourmet flæskestegssandwich, fish & chips, charcuteriebræt og meget andet.

Uanset, hvad du vælger, kan du være sikker på at blive guidet til det bedste øl-match til din mad. Baren byder nemlig på mere end 200 forskellige øl-varianter.

Vi har egen indgang fra hjørnet af Silkegade og Købmagergade, og man kan også finde vej gennem Illum. Baren har desuden en af Københavns største udendørs terrasser med over 120 pladser, så du kan nyde en kold øl til en af byens bedste udsigter.

BAR JACOBSEN CPH AIRPORT

Find et pusterum inden rejsen

I Bar Jacobsen finder du plads og lejlighed til at slappe af i hjertet af lufthavnens travleste område. Få et pusterum før eller efter rejsen – eller hold dit møde i uformelle omgivelser i baren eller loungen med dine kolleger og samarbejdspartnere.

Også her finder du et fortrinligt udvalg af Jacobsen-øl og en stærk menu, der forstår at matche øludvalget. Du kan fx prøve Jacobsen Saaz Blonde med varmrøget laksesalat eller en frikadellesandwich med Jacobsen Dark Lager.

Vil du have en øl med hjem, kan du tjekke udvalget i vores butik.