Vores øl
Bryggeriet
Alt om øl
Mød & Smag
Bar Jacobsen
Festivaler & events
Øl & mad
Webshop
Menu
Vores øl
Bryggeriet
Alt om øl
Mød & Smag
Øl & mad
Webshop
SØG
(104 resultater)
Asparges, fjordrejer og syrnet fløde
Få opskriften på en nem og smagfuld ret med hvide asparges, fjordrejer og syrnet fløde.
Grillet rib-eye
Prøv noget nyt på grillen: Udsøgt grillet rib-eye med lynstegte kantareller i creme, kartoffelrösti og grillede asparges. Servér med den maltede Jacobsen Brown Ale.
Hvad skal jeg spise til min øl?
Vælg din øl. Og find inspiration til, hvad du skal spise til. Her lister vi nogle af de mest almindelige øltyperne fra lys til mørk – og nogle ideer til maden.
Hvide asparges med spegeskinke
Få opskriften på en nem og smagfuld ret med hvide asparges med spegeskinke. Servér med Jacobsen Forårsbryg, der er et oplagt valg til denne lette snack.
Klassisk frokostbord
Giv det klassiske frokostbord en kærlig hånd – med respekt for traditionerne. Vi anbefaler at sætte Jacobsen Extra Pilsner på bordet.
Løgtærte med Patanegra-skinke
Få opskriften på løgtærte med pata negra-skinke (også kaldet sortfodsskinke). Vi anbefaler, at du sætter en Jacobsen Golden Naked Christmas Ale til.
Pumpernickel med blå ost og syltede figner
Ordet "blåost" kan måske forskrække, men tag ikke fejl: Pumpernickel med blåost er en udsøgt delikatesse. Især med en velvalgt øl til.
Skorzonérødder med røget laks
Skorzonérødder er en fortræffelig delikatesse, og denne ret er ingen undtagelse. Vi anbefaler Jacobsen Weissbier til.
Smørrebrød med kalv, ramsløgsmayo og syltede rødløg
Her får du opskriften på på et lækkert stykke smørrebrød med kalv, ramsløgmayo og syltede rødløg.
Vietnamruller med søkogte rejer og soya
Vietnamruller med søkogte rejer og soya er en kulinarisk genistreg. Vi foreslår, at du serverer Jacobsen Pale Ale til retten.
Previous
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Next