Indbydende kobbergylden wienerøl med rig fylde og gode tørstslukkende egenskaber.
Jacobsen Høstbryg er en klar, kobbergylden wienerøl med yderst forfriskende egenskaber. Smagen er karamelliseret maltsødme fulgt af et velbalanceret, bittert efterspil. Duften er rig på malt, bagværk, frugtighed og urteagtig humle.
Øllet er inspireret af de klassiske wienerøl, der især nydes til sensommerens og efterårets hyggelige høstfester overalt i Sydtyskland.
Mild karamelliseret maltsødme fulgt af et velbalanceret, bittert efterspil. Duften er rig på malt, bagværk, frugtighed og urteagtig humle.
Jacobsen Høstbryg er sæsonens madøl til flere køkkener.
Jacobsen Høstbryg er både fyldig og tørstslukkende – og en perfekt ledsager til sæsonens fuglevildt, retter med rodfrugter og friskplukkede svampe.
Med sin fyldige maltsødme er Jacobsen Høstbryg fortrinlig til lækkert, langtidsstegt flæskekød, for eksempel pulled pork, og til lamme- og kalvekød.
Wienerøllet som type er med sine østrig-ungarske aner tæt knyttet til det norditalienske køkken. Tænk gerne på eksempelvis ostegratinerede pastaretter og risotto.
Det indonesiske, malaysiske og kantonesiske køkken kan også sagtens matches med en wienerøl som Jacobsen Høstbryg, især når kød og grøntsager tilberedes med sød soya eller sukkermarinade.
Jacobsen Høstbryg er inspireret af de maltfyldige, men ikke desto mindre særdeles tørstslukkende, wienerøl.
Høstbryg er et godt eksempel på, at en øl med høj maltfylde og karakter stadig kan være særdeles tørstslukkende.
Hemmeligheden er at bringe fylden og smagen i harmonisk balance, og få bitterheden til at afslutte med et forfriskende bid. Til dette formål er anvendt tre slags bygmalte af varierende ristningsgrad, og dertil to humlesorter, der bidrager med en god efterbitterhed.