Jacobsen Weissbier er brygget helt i stil med de sydtyske hvedeøl. Perfekt forfriskende med en blød, cremet fylde og et frisk, syrligt strejf, der toppes af fuldaromatisk frugtighed.
Jacobsen Weissbier har et duftbillede, der er stærkt præget af især frugtige noter af banan, melon og citrus fra den anvendte overgær, der i øvrigt er tappet med, så mundfylden opleves mere cremet.
Den er frisk både i sommerens hede og vinterens varme pejsestuer.
Smagen er let syrlig, sødmefuld, cremet og yderst forfriskende. Duften er rig på frugtige noter af banan, melon og citrus.
Jacobsen Weissbier er en god øl til fiskeretter og charcuteri.
Jacobsen Weissbier er med sin frugtige og læskende karakter oplagt til små retter med charcuteri, pølser og friske salater – og naturligvis fisk og skaldyr.
Match fx Jacobsen Weissbier til skorzonérødder med røget laks – her spiller friskheden rigtig godt sammen med den fede fisk.
Lyse øltyper går fortrinligt til sarte fiskeretter. Prøv fx Jacobsen Weissbier til friske fjordrejer, hvor øllens forfriskende, frugtige profil folder sig ud.
Er det grillsæson, vil grillede rejer og asparges også nyde godt af en servering sammen med Jacobsen Weissbier.
Jacobsen Weissbier følger stort set de tyske forskrifter for typen, dog med den undtagelse, at øllet er tilsat en smule brygsukker, så gæren har endnu bedre mulighed for at danne de herlige frugtige aromaer.
Jacobsen Weissbier brygges på en maltskrå af hvede- og bygmalt tilsat tyske humlesorter, der - hvad angår bitterhed - står i baggrunden af øllets kraftige sødme og syrlighed.
Den indbydende frugtighed er resultatet af en nøje udvalgt gærstamme, der er kendt for at danne et meget frugtigt udtryk. Dette er understøttet af tilsætningen af en smule brygsukker, som behager gæren.
Jacobsen Weissbier brygges på en maltskrå af hvede- og bygmalt tilsat tyske humlesorter, der - hvad angår bitterhed - står i baggrunden af øllets kraftige sødme og syrlighed.
Den indbydende frugtighed er resultatet af en nøje udvalgt gærstamme, der er kendt for at danne et meget frugtigt udtryk. Dette er understøttet af tilsætningen af en smule brygsukker, som behager gæren.
Vand, hvedemalt, bygmalt, glukose, kuldioxid, humle og gær
Allergener: Hvedemalt, bygmalt
Energi: 50 kcal
Energi: 210 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 4,0 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0,6 g
Salt: 0,01 g