brown ale ribbon

BROWN ALE

Jacobsen Brown Ale er en af Husbryggeriets mest populære varianter. Øllets dybde og karakter sikrer, at det både kan nydes alene og ledsage kraftige madretter.

brown ale

FYLDIG, FRUGTAGTIG OG TØR

Brown Ale fremstår i en dyb kastanjebrun farve med cremet skum. Duften byder på en rig maltet karakter, ligeligt mødt af fyldige ristede noter af karamel, kaffe og bitterchokolade.

Smagen er kraftig og fyldig med en underspillet frugtighed og maltsødme, fulgt af en markant tørhed og en smule efterbitterhed.

SMAGSOPLEVELSE

Kraftig maltfylde og sødme med velafbalanceret bitter eftersmag. Rige noter af chokolade, kaffe og tørrede frugter.

brownale

BRYGNINGEN AF BROWN ALE

Opskriften er tydeligt inspireret af de nordengelske brown ales, som Carl Jacobsen studerede på sine rejser til England og Skotland i slutningen af i 1860'erne.

 

Seks forskellige malte og en frugtig humle


Brown Ale er brygget på et udvalg af seks forskellige malte. Den new zealandske universalhumle, Nelson Sauvin, bidrager med en næsten drueagtig frugtighed, som er mest tydelig i eftersmagen. Her er også noter af tørrede frugter såsom dadler og figner.

Øllet er overgæret med en af vores favorit-overgærstammer, der er af engelsk oprindelse, og som udmærker sig ved en høj forgæringsgrad og stabilitet.

OM BROWN IPA

ØLTYPE

Brown Ale - efter engelsk forbillede

ALKOHOL

6 %

MALT

Lys ale malt, amber malt,
cara-ambermalt,
karamelmalt, carafa malt,
farvemalt og glukosesirup

HUMLE

Nelson Sauvin, East Kent
Goldings og Fuggles.

SMAGSOPLEVELSE

SØDME

FYLDIGHED

BITTERHED

AROMA

Information

NÆRINGSINHOLD PER 100 ML

Energi: 70 kcal / 280 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 6,0 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0,02 g

INGREDIENSER

Vand, bygmalt,
glukosesirup, kuldioxid og
humle
Allergener: Bygmalt

FÅS PÅ

33 cl dåse og fad