experimental-001-hero

EXPERIMENTAL #001

En øl der bryder med den gængse forståelse af øl og udfordrer de mousserende hvidvine på deres klassiske forbrugssituationer, ikke mindst de gastronomiske.

BRYGNINGEN AF EXPERIMENTAL #001

Byd velkommen til Jacobsens første Experimental Brew: Brut Lager. Vi har skabt et boblende bryg, der minder mere om en mousserende hvidvin end en øl.

Sammen med forskerne fra Carlsberg Laboratoriet på Valby Bakke, har vi fundet en særlig vingær og blandet den med lys hvedemalt, yuzu og grapeskaller. Dertil har vi tilsat rosenvand, som er vand der har trukket smag fra rosenblade.

Du vil opleve en øl som er blomsteragtig, citrusfrisk og frisk på samme måde som de helt dyre dråber. Duften er fuld af citrus fra yuzuen og grapeskallerne, og den lyse hvedemalt bidrager til en blød og let smag. Selvom den minder om champagne så er der ingen korkpropper og fine fornemmelser, bare en fantastisk festlig smag.

EXPERIMENTAL #001

PASSER GODT TIL

Fremragende til fisk, skaldyr og andet godt fra havet, lette sommer retter eller blot som aperitif og et skarpt alternativ til bobler, hvidvin & rosé…

sdsd

OM EXPERIMENTAL #001

ØLTYPE

Brut Lager

ALKOHOL

6,1 %

MALT

Lys
hvedemalt.100%
hvedemalt!

HUMLE

Galaxy, Citra

FÅS PÅ

Kun på fad

INFORMATION

NÆRINGSINHOLD PER 100 ML

Energi: 44 kcal / 183 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0
g

Kulhydrat: 2,5 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: <0,5 g
Salt: 0 g

INGREDIENSER

Hvedemalt, vand, grapefrugtskal,
rosenvand, yuzu, humle